Stefánia vagdalt
2010. június 26., szombat
70 dkg darálthús
1 kisebb fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
2 tojás (+ főtt tojás)
ízlés szerint : só, bors, majoranna, zsálya,
bazsalikom
3-4 evőkanál gluténmentes zsemlemorzsa
A vöröshagymát, fokhagymát lereszeljük, a
petrezselyem zöldet apróra vágjuk, majd a többi hozzávalóval a darált
húshoz adjuk. Ízlés szerint fűszerezzük, hozzáadjuk a 2 tojást, a mustárt, a
zsemlemorzsát, jól összedolgozzuk.
Kisebb magas falú tepsit (én a kenyérsütő
formámat használtam) kikenünk margarinnal, megszórjuk zsemlemorzsával, és a
fele masszát beletesszük, erre rátesszük a főtt kemény tojásokat, majd
beborítjuk a maradék hússal, lenyomkodjuk, a tetejét megszórjuk
zsemlemorzsával.
Előmelegített sütőben, 200oC-on
megsütjük (én ugyanúgy meg szoktam bökni, mint a piskótát)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése